De Wijkfabriek organiseert een leuke fotowedstrijd en iedereen mag meedoen!

Het afgelopen jaar hebben we veel thuisgezeten en is wandelen in de buurt echt een populaire bezigheid geworden. Het is leuk om tijdens die wandelingen foto’s te maken van jouw bijzondere of mooie plekken in de Wolfskuil. Laten we onze favoriete plekken van de Wolfskuil met elkaar delen en nieuwe plekken ontdekken.

Jong en oud, buurtbewoner en bezoeker, amateurfotograaf en kiekjesschieter.... iedereen mag meedoen. De foto’s kunnen over van alles gaan, denk aan architectuur, creatief, natuur, mensen, landschap, streetview, enz. Ook voor kinderen maken we er een leuke wedstrijd van! Deelnemers worden verdeeld in twee groepen:

  • Kinderen tot 15 jaar

  • Jongeren / volwassenen vanaf 15 jaar

Per groep is er een hoofdwinnaar. De hoofdprijs is een cadeaubon van € 25.- Daarnaast worden de 12 mooiste foto’s in de wijk geëxposeerd.

Als je wilt meedoen, dan zend je natuurlijk een zelfgemaakte foto in. Deze foto mag niet zijn bewerkt. Verzin een originele naam bij je foto en vermeld er ook bij op welke locatie in de Wolfskuil deze is genomen en je leeftijd.

Je favoriete foto's kun je mailen naar oase@wijkfabriek.nl. Het inzenden van foto(‘s) is mogelijk tot en met 16 mei, en begin juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Wij hopen dat je leuke foto's gaat maken die je met ons en de rest van Wolfskuil wilt delen!

Dar al Yasmin met
Fototeam Wijkfabriek


terug naar overzicht

Recente items