We schreven er al eerder over: als je aan je droom wilt werken, kun je terecht bij MASTERS Education.

Deze (beginnende) instelling is onderdeel van Dar al Yasmin biedt online onderwijs en persoonlijke begeleiding. Ook is er live (klassikaal) onderwijs voor mensen dichter bij huis.

Wij richten ons specifiek op nieuwkomers en ons onderwijs wordt daarop aangepast. We hebben vier leerroutes: MASTERS, talen, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. En het mooie is: de meeste docenten zijn ook nieuwkomers. Zij zijn dan ook experts in het vinden van je weg in Europa.

In dit artikel geven wij graag uitleg over het MASTERS-leerconcept. MASTERS is een afkorting die staat voor:

M – mathematics
A – arts
S – sciences
T – technology (and engineering)
E – earth matters
R – reflection
S – storytelling

De disciplines van de eerste 5 letters bieden je niet alleen ondersteuning bij het vinden van een toekomst, maar de kennis van die vakken is ook nog eens zeer internationaal georiënteerd. Als het je bevalt, kun je als nieuwkomer gemakkelijk instappen.

Omdat de meeste nieuwkomers al aardig wat hebben meegemaakt, willen we het niet beperken tot lessen over techniek etc. Dat is teveel op afstand. In ons onderwijs willen wij persoonlijke verbindingen creëren. Daarom besteden we ook veel aandacht aan reflectie (= de weg naar binnen) en storytelling (= de weg van binnen naar buiten).


terug naar overzicht

Recente items