In de afgelopen twee jaren hebben we voorbereidingen getroffen voor een nieuw project: Connected. Hiermee willen we nieuwkomers ondersteunen die een eigen bedrijf willen starten. Of die misschien nog niet zover zijn, maar die er wel ondernemend in het leven staan en kansen willen verkennen. 

Het gaat wel om sociale ondernemingen, dus om starters die naast geld verdienen ook een positieve impact op de samenleving willen hebben. Of om het wat preciezer te zeggen: we willen nieuwkomers stimuleren om in hun bedrijfsplannen één of twee stappen extra te zetten op het gebied van duurzaamheid, inclusiviteit of andere maatschappelijke waarden.

Afgelopen september zijn we echt met dit project van start gegaan. We zijn er gelukkig mee dat we inmiddels de nodige deskundigheid in huis hebben (met een trainer en enkele business coaches) én dat we met een aantal start-ups een community vormen die elkaar kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld als adviseur, met intervisie en door het delen van voorzieningen. Ook willen we een gezamenlijke marketingstrategie voeren.  We laten binnenkort meer van ons horen!


terug naar overzicht

Recente items

Dream Agency
6 december 2023
Yoga for mental health
8 november 2023
Plezier in taal
5 oktober 2023