Stoppen met roken

 

Een nieuwe toekomst voor nieuwkomers = rookvrij

Samen met Pharos organiseren we activiteiten op het gebied van stoppen met of niet beginnen aan roken. Op deze pagina van Pharos kun je veel lezen over waarom stoppen met roken belangrijk is en op welke manieren Pharos en anderen je daarbij kunnen helpen.

Bijna alle voorlichting over stoppen met roken is gericht op mensen die al langer in Nederland wonen. Maar stoppen is voor iedereen belangrijk en daarom is het belangrijk om hierover ook met vluchtelingen en andere nieuwkomers te praten.

Want heel veel vluchtelingen roken. Veel vluchtelingen denken niet aan stoppen met roken, vanwege stress, omdat vrienden en familie ook roken, omdat het moeilijk is om niet te roken. Hierdoor gaan steeds meer vluchtelingen roken en ook hun kinderen.

Wij willen helpen om: meer kennis over roken en meeroken te delen, en te laten weten dat stoppen met roken niet makkelijk is, maar met goede  hulp mogelijk is

Wat werkt is:

  • zorgen voor activiteiten die jou leven prettig en fijn maken
  • zorgen voor activiteiten die jou kalm maken, je stress minder maken
  • gratis stoppen met roken coaching van GZA of Rookvrij en Fitter stopcoach met tolk
  • steun van andere vluchtelingen die gestopt zijn met roken

Wil je meedoen aan activiteiten om stoppen met roken te overwegen? Dan kun je ook aan onze activiteiten meedoen! Wij hebben organiseren verschillende activiteiten gericht op welzijn, introspectie, de balans tussen lichaam en geest (yoga, ademhaling), en zelfexpressie (zoals tekenen en schilderen, theater en schrijven).

Deze activitieiten helpen je bij het stoppen met roken. Zeker als je ons vertelt dat je wilt stoppen, dan gaan wij je daarbij ondersteunen.

Meld je gewoon aan bij ons via contact@dar-al-yasmin.nl of via telefoon 06 164 70 300.
Of bezoek onze website www.dreamagency.nl (Engelstalig).